Ταινιοθήκη

Φίλοι για Πάντα

Les Bronzes 3, Amis pour la Vie (97λ.), 06 Ιουλ 2006 (Γαλλία)

Ταινιοθήκη
Πόστερ
  • Κάθε καλοκαίρι, τα τελευταία δέκα χρόνια, η παλιοπαρέα συναντιέται για μία βδομάδα στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο της γυναίκας του Ποπάι, στη Σαρδηνία. Ήλιος, θάλασσα, χλιδή, όμορφες γυναίκες, τσάμπα αστακοί... Ειδυλλιακό περιβάλλον για ξεγνοιασιά και χαλάρωση. Αμ δε! Κάποιος υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο. Η Γκρατσιέλα, αγανακτισμένη από τη συμπεριφορά της παρέας, απαιτεί, για πρώτη φορά, ενοίκιο. Μεγάλο λάθος και θα το πληρώσει ακριβά. Ούτε αυτή υπολόγισε πως δεν έχει απέναντί της μια συνηθισμένη παρέα, αλλά μία... φυσική καταστροφή.
  • Πατρίς Λεκόντ

    Επιλεκτική φιλμογραφία

    • 2006 - "Φίλοι για Πάντα"
    • 2004 - "Εξομολογήσεις Πολύ Προσωπικές"
    • 2002 - "Ο Άνθρωπος του Τρένου"
    • 2000 - "Ο Δήμιος του Σεν Πιέρ"
    • 1999 - "Το Κορίτσι στη Γέφυρα"
    • 1998 - "Ανάμεσα σε Δύο Μπαμπάδες"
    • 1996 - "Ridicule, O Περίγελος της Αυλής"
    • 1993 - "Ερωτικό Τανγκό"
    • 1990 - "Ο Εραστής της Κομμώτριας"
    • 1989 - "Monsieur Hire"
    • 1979 - "Les Bronzés font du Ski"
    • 1978 - "Les Bronzés"
  • Οι Ήρωες

    Ποπάι (Τιερί Λερμίτ): Ο Γόης - ο αχαΐρευτος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και άπιστος σύζυγος της Γκρατσιέλα (Ορνέλα Μούτι). Η ψυχή της παρέας. Με δική του προτροπή συγκεντρώνεται η παλιοπαρέα για ένα αξέχαστο weekend στη μαγευτική Σαρδηνία μετά από τριάντα χρόνια.

    Ζιζί (Μαρί-Αν Σαζέλ): H Χαζογκόμενα - Ξανθιά με τα όλα της. Η πρόσφατη προσθετική στήθους που έκανε προσελκύει όλα τα... βλέμματα πάνω της. Πρώην σύζυγος του Ζερόμ, μέλλουσα σύζυγος του Ζαν και κρυφός πόθος... ποιος ξέρει ποιανού άλλου! Νονά του Μπενζαμέν, γιου του Μπερνάρ και της Ναταλί.

    Ζερόμ (Κριστιάν Κλαβιέ): ο Loser - Άφραγκος, άνεργος και μόνος. Η λαμπρή του καριέρα στην πλαστική χειρουργική έληξε άδοξα όταν κατέστρεψε τα χείλη της αιμοδιψούς Κριστιάν (Ντομινίκ Λαβανάν). Τώρα βιώνει και την ερωτική απογοήτευση, αφού η μεγάλη του αγάπη, Ζιζί, ετοιμάζεται να ξανα-παντρευτεί.

    Ζαν-Κλοντ (Μισέλ Μπλαν): Ο Νευρωτικός - Μοδάτος πρώην κομμωτής, ζει εδώ και χρόνια στην Αμερική και του φαίνεται. Φετίχ του οι εκκεντρικές περούκες, τις οποίες αλλάζει καθημερινά. Ερωτευμένος θανατηφόρα με τη Ζιζί.

    Μπερνάρ (Ζεράρ Ζινιό): ο Κόπανος - Μία αναπάντεχη έκπληξη περιμένει τον παλαιών αρχών σύζυγο της Ναταλί, όταν ο γιος του Μπενζαμέν, σκάει μύτη στο ξενοδοχείο με το νέο του αμόρε...

    Ναταλί (Ζοσιάν Μπαλασκό): Η Φτηνιάρα - Η σύζυγος και συνεταίρος του Μπερνάρ σε κατάστημα οπτικών. Αρέσκεται παραπάνω απ΄ όσο θα 'πρεπε στο αλκοόλ και δεν κάνει βήμα χωρίς να συνοδεύεται από τον Έλβις, το... "τρισχαριτωμένο" πομεράνιαν σκυλάκι της.

  • Baila Morena: To τραγούδι του καλοκαιριού!

    Στο soundtrack της ταινίας ακούγεται και η μεγάλη επιτυχία του 2003 "Baila Morena" από τον Zucchero featuring Mana που με την ευκαιρία της εξόδου της ταινίας στις αίθουσες επανακυκλοφορεί, ακούγεται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και clubs και γίνεται το απόλυτο hit του καλοκαιριού!

Σκηνοθέτες
1935
Φίλοι για Πάντα
Ηθοποιοί
6866
Φίλοι για Πάντα
6867
Φίλοι για Πάντα
6868
Φίλοι για Πάντα
6869
Φίλοι για Πάντα
6870
Φίλοι για Πάντα
6871
Φίλοι για Πάντα
6872
Φίλοι για Πάντα
Μοντάζ
Σκηνογράφοι
Διεύθυνση Φωτογραφίας
Σεναριογράφοι
Παραγωγοί
Κατηγορίες
2437
Κωμωδία