Ο Μικρος Νικόλας #5: Τα Κυάλια

LE PETIT NICOLAS #5 (90λ.), Γαλλία 17 Ιαν 2011, Ξενόγλωσσo, Έγχρωμο, DVD για Ενοικίαση

Ψηφιακά Πολυμέσα
Εξώφυλλο
 • Οι Κατασκηνωτές

  Βλέποντας την Λουίζ να μην ενθουσιάζεται με το ποδόσφαιρο, ο Νικόλας της προτείνει να κάνουν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, να πάνε για κάμπινγκ!

  Τα Κυάλια Τα κυάλια που έφερε ο Τζέρεμι έχουν γίνει το κέντρο της προσοχής όλης της παρέας. Ο Νικόλας τα έχει πάρει μαζί του και, κρυμμένος πίσω από τους θάμνους, παρακολουθεί τον Ολντ Σπαντς να κουβαλάει ένα μπουκέτο λουλούδια.

  Οδικοί Κανόνες

  Ο πατέρας του Ρούφους μαθαίνει στα παιδιά μερικούς οδικούς κανόνες. Τα παιδιά με την σειρά τους, κάνουν εξάσκηση σε ένα οικόπεδο, όπου υπάρχει ένα παρατημένο αυτοκίνητο, και στο δρόμο, όπου ο Ρούφους το «παίζει» αρχηγός χρησιμοποιώντας μια σφυρίχτρα και υπαγορεύοντας κανόνες που υποτίθεται πως έχει μάθει από τον πατέρα του.

  Ο Καινούριος Δάσκαλος

  Ένας νέος δάσκαλος αναλαμβάνει καθήκοντα στο σχολείο και ανατρέπει τα δεδομένα. Ο Κούθμπερτ που έχει συνηθίσει να είναι ο «χαϊδεμένος του δασκάλου», προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να κερδίσει την εύνοια του, καταφέρνοντας τελικά, ακριβώς το αντίθετο.

  Μαξ, ο Μάγος

  Ο Μαξ καλεί στο σπίτι του τον Νικόλα και την υπόλοιπη παρέα για να τους επιδείξει τα νέα ταχυδακτυλουργικά κόλπα που έμαθε. Κατά την διάρκεια της επίδειξης, τα πνεύματα οξύνονται όταν ο Τζέφρι μαρτυράει τα κόλπα στα υπόλοιπα παιδιά.

  Το Τεστ Μαθηματικών

  Ο Νικόλας γυρίζει σπίτι στεναχωρημένος γιατί πήρε κακό βαθμό σε ένα διαγώνισμα. Για να ηρεμήσει τον πατέρα του, ο Νικόλας του δίνει τον λόγο του πως στο τεστ μαθηματικών θα τα πάει καλύτερα. Ο πατέρας του τον βάζει να του υποσχεθεί πως θα πάρει τον ίδιο βαθμό με τον Κούθμπερτ, το καλύτερο μαθητή της τάξης.

 • 595252
 • 1
 • 03-Ιαν-2011
 • English Dolby Digital 2.0 Surround
 • Director's Cut
 • Οι Κατασκηνωτές
  Βλέποντας την Λουίζ να μην ενθουσιάζεται με το ποδόσφαιρο, ο Νικόλας της προτείνει να κάνουν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, να πάνε για κάμπινγκ! Η Λουίζ βρίσκει την πρόταση του Νικόλα εξαιρετική σε αντίθεση με τους γονείς της, που δεν φαίνονται να συμφωνούν με τα σχέδια της κόρης τους.  
  Τα Κυάλια
  Τα κυάλια που έφερε ο Τζέρεμι έχουν γίνει το κέντρο της προσοχής όλης της παρέας. Ο Νικόλας τα έχει πάρει μαζί του και, κρυμμένος πίσω από τους θάμνους, παρακολουθεί τον Ολντ Σπαντς να κουβαλάει ένα μπουκέτο λουλούδια. Το γεγονός εξάπτει την φαντασία των παιδιών που αποφασίζουν να παρακολουθήσουν τον Ολντ Σπάντς, για να δούνε ποιά είναι η «μυστική του ερωμένη».  
  Οδικοί Κανόνες Ο πατέρας του Ρούφους μαθαίνει στα παιδιά μερικούς οδικούς κανόνες. Τα παιδιά με την σειρά τους, κάνουν εξάσκηση σε ένα οικόπεδο, όπου υπάρχει ένα παρατημένο αυτοκίνητο, και στο δρόμο, όπου ο Ρούφους το «παίζει» αρχηγός χρησιμοποιώντας μια σφυρίχτρα και υπαγορεύοντας κανόνες που υποτίθεται πως έχει μάθει από τον πατέρα του. Ο Νικόλας πηγαίνει και αυτός βόλτα με το αυτοκίνητο του πατέρα του, τον οποίο θεωρεί τον «καλύτερο οδηγό του κόσμου».  
  Ο Καινούριος Δάσκαλος
  Ένας νέος δάσκαλος αναλαμβάνει καθήκοντα στο σχολείο και ανατρέπει τα δεδομένα. Ο Κούθμπερτ που έχει συνηθίσει να είναι ο «χαϊδεμένος του δασκάλου», προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να κερδίσει την εύνοια του, καταφέρνοντας τελικά, ακριβώς το αντίθετο.   Μαξ, ο Μάγος Ο Μαξ καλεί στο σπίτι του τον Νικόλα και την υπόλοιπη παρέα για να τους επιδείξει τα νέα ταχυδακτυλουργικά κόλπα που έμαθε. Κατά την διάρκεια της επίδειξης, τα πνεύματα οξύνονται όταν ο Τζέφρι μαρτυράει τα κόλπα στα υπόλοιπα παιδιά.  
  Το Τεστ Μαθηματικών Ο Νικόλας γυρίζει σπίτι στεναχωρημένος γιατί πήρε κακό βαθμό σε ένα διαγώνισμα. Για να ηρεμήσει τον πατέρα του, ο Νικόλας του δίνει τον λόγο του πως στο τεστ μαθηματικών θα τα πάει καλύτερα. Ο πατέρας του τον βάζει να του υποσχεθεί πως θα πάρει τον ίδιο βαθμό με τον Κούθμπερτ, το καλύτερο μαθητή της τάξης.
Σκηνοθέτες
Kατηγορίες
4901
Παιδική